Дома > За нас >Профил на компанијата

Профил на компанијата

Jiangsu Somtrue Automation Technology Co., Ltd. е основана во 2017 година, со регистриран капитал од 20 милиони јуани. Компанијата кон потребите на клиентите, повикот на пазарот како почетна точка, ориентирана кон луѓето, посветена на континуирани напори и истражување и развој, дизајнот и производството на производи за електронски уреди за мерење достигнаа повеќе од десетина серии, стотици сорти. Имаме десетици патенти за вага, комерцијални ваги, платформски ваги, вага за пакување, автомобилска вага, вага за полнење, вага за подигнување, инструменти, индустриска контролна опрема, системи и други производи. Од конкурентни цени до брза услуга и одговор, од постојано иновативен изглед до слаб квалитет, од бренд до размер, од развојна способност до производствени средства... воспоставивме конкурентска сила која нашите врсници е тешко да ја имитираат. Во 2019 година, компанијата се пресели на новата локација на високотехнолошката зона Wujin, Somtrue со својот убедлив квалитет за Кина производите за вагање заземаат место!


Jiangsu Somtrue Automation Technology Co., Ltd. се наоѓа на бр. 36, патот Xinsheng, индустриски парк Лиџија, Националната високотехнолошка индустриска развојна зона Вујин, градот Чангжу, провинцијата Џиангсу, Кина, водечко претпријатие за интелигентниопрема за полнењеинтегрирање на истражување, производство, продажба и сервис, со различни средства и опрема за тестирање за уреди за мерење од 0,01 g до 200 t. Таа е посветена на домашна и странска индустриска услуга за автоматизација на дигитално мерење на обложување, боја, смола, електролит, литиумска батерија, електронски хемикалии, паста во боја, средство за лекување, суровини, фармацевтски посредници, фармацевтска и хемиска индустрија и други индустрии. Има положено сертификат за системот за управување со квалитет ISO9001, го освои националното претпријатие за висока технологија.


Работилница на компанијата



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept