Дома > Вести > Вести од компанијата

Somtrue Automation обезбедува врвно автоматско решение за хемискиот проект Шандонг Мингџи

2023-11-29

Jiangsu Somtrue Automation Technology Co., Ltd. водечки играч во индустријата за автоматизација, гордо го објавува успешното завршување на големиот проект со Shandong Mingji Chemical. Истакнувајќи ја својата посветеност на иновациите и извонредноста, Somtrue дизајнираше и имплементира најсовремена линија за целосно автоматско полнење 200L за проектот Шандонг Минџи Хемикал.


Проектот Shandong Mingji Chemical вклучува ракување со силни киселини и бази, покажувајќи ја моќта на Somtrue во управувањето со сложени и специјализирани барања за автоматизација. Целосно автоматската линија за полнење 200L е доказ за посветеноста на Somtrue на прецизност и ефикасност во индустриската автоматизација.


Сеопфатното решение на Somtrue вклучува врвна технологија за да се обезбеди непречено и безбедно ракување со материјалите, особено во средина каде што се вклучени силни киселини и бази. Автоматизираната линија за полнење не само што ја подобрува продуктивноста, туку и се придржува до највисоките безбедносни стандарди, одразувајќи ја посветеноста на Somtrue за одржливи и сигурни решенија за автоматизација.


Успешното завршување на проектот Shandong Mingji Chemical ја зајакнува репутацијата на Somtrue како доверлив партнер во обезбедувањето напредни решенија за автоматизација прилагодени на уникатните потреби на различни индустрии. Со оглед на тоа што Somtrue продолжува да ги поместува границите на иновациите, компанијата останува во првите редови во обезбедувањето на врвни технологии кои ги поттикнуваат индустриите да напредуваат во пејзаж кој брзо се развива.


200L fully automatic filling line

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept