Дома > Вести > Вести од компанијата

Somtrue Automation Excels in Shandong Fushun Chemical Project: Беспрекорна интеграција на 200L целосно автоматска линија за полнење

2023-11-29


Jiangsu Somtrue Automation Technology Co., Ltd., истакнато име восектор за автоматизација, слави уште една пресвртница со успешното пуштање во употреба на целосно автоматска линија за полнење од 200 литри во проектот Шандонг Фушун Хемикал. Специјализирана за ракување со материјали како метил ацетат и етил ацетат, врвната технологија на Somtrue уште еднаш ја докажа својата моќ во обезбедувањето ефикасни и сигурни решенија.

Проектот, специјално прилагоден за Shandong Fushun Chemical, вклучуваше употреба на железни тапани од 200L за складирање на материјали, нагласувајќи ја разновидноста на Somtrue во исполнувањето на различните индустриски барања. Сликите за дебагирање на лице место ја прикажуваат прецизноста и софистицираноста на системите за автоматизација на Somtrue, обезбедувајќи визуелен доказ за посветеноста на компанијата за извонредност.

Избраните материјали, метил ацетат и етил ацетат, ја нагласуваат сложената природа на проектот Шандонг Фушун Хемикал. Решението на Somtrue не само што ги исполнува, туку и ги надминува индустриските стандарди, обезбедувајќи беспрекорен и безбеден процес за клиентот. Усвојувањето на железни барабани од 200L дополнително ја покажува приспособливоста на Somtrue на различни потреби за ракување со материјали.

Задоволството на клиентите е најважно за Somtrue, а позитивните повратни информации од сопственикот на проектот Shandong Fushun Chemical зборуваат многу. Целосно автоматската линија за полнење не само што ја подобрува оперативната ефикасност, туку и ја поддржува репутацијата на Somtrue за испорачување решенија кои даваат приоритет на безбедноста и перформансите.

КакоСомтруе автоматизацијапродолжува да ги поместува границите и да иновира, успешната имплементација на проектот Шандонг Фушун Хемикал ја зацврстува позицијата на компанијата како доверлив и напреден партнер во постојано развивачкиот пејзаж на индустриската автоматизација.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept