Дома > Вести > Вести од компанијата

Somtrue Automation успешно имплементира автоматска линија за полнење за Sanming Haisifu Chemical

2023-11-29


Jiangsu Somtrue Automation Technology Co., Ltd., лидер во најсовремените решенија за автоматизација, гордо ја објавува беспрекорната интеграција на автоматизирана линија за полнење за Sanming Haisifu Chemical. Користејќи ја нивната експертиза, Somtrue испорача најсовремено решение кое совршено се усогласува со уникатните барања на проектот.

Соработката со Sanming Haisifu Chemical вклучуваше прецизно планирање, при што сопственикот на проектот ја подготвува основата однапред. Ова предвидување обезбеди непречено инсталирање на опремата по пристигнувањето, покажувајќи хармонично партнерство помеѓу Somtrue и Sanming Haisifu Chemical.

Линијата за автоматизација ги задоволува прецизните потреби на Sanming Haisifu Chemical, ракувајќи со материјали како хексафлуороацетон трихидрат, трифлуороцетна киселина, етил естер на трифлуороцетна киселина и многу повеќе. Изборот на железни тапани од 200L како контејнери за полнење ја нагласува посветеноста на Somtrue за флексибилност и приспособливост во исполнувањето на различните спецификации за ракување со материјали.

Напредната технологија на Somtrue не само што го оптимизира процесот на полнење, туку и ја подобрува севкупната оперативна ефикасност на Sanming Haisifu Chemical. Успешната имплементација на автоматизираната линија за полнење се усогласува со посветеноста на Somtrue за испорака на приспособени решенија кои ги надминуваат очекувањата на клиентите.

Стратешкото планирање на проектот, во комбинација со иновативните системи за автоматизација на Somtrue, ја покажува способноста на компанијата беспрекорно да се интегрира во различни индустриски поставки. Додека Sanming Haisifu Chemical изразува задоволство од резултатите од проектот, Somtrue Automation продолжува да ја зацврстува својата репутација како доверлив партнер во обезбедувањето врвни решенија за автоматизација за хемиската индустрија.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept